توصیه می‌شود که برای بیمه‌کردن سلامت خود از سرطان‌های خطرناک مصرف این روغن‌ها را در برنامه‌غذایی خود بگنجانند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛ سرطان سینه یکی از انواع سرطان‌هایی است که در میان زنان بسیار شایع است. فاکتورهای بسیاری در بروز و گسترش این بیماری دخیل هستند که رژیم‌های غذایی یکی از مهمترین این موارد به شمار می‌رود، بطوریکه تغییر این رژیم‌ها می‌تواند بطور چشمگیری در پیشگیری و درمان سرطان سینه موثر باشد.

گفتنی است که اسید‌های چرب امگا۳ که در ماهی‌ها و محصولات دریایی به وفور یافت می‌گردد، نقش مهمی را در این امر بازی می‌کند.

بر اساس مطالعات مصرف مرتب این مواد‌غذایی (۲بار در هفته) خطر ابتلا به سرطان سینه را تا ۱۴ درصد کاهش می‌دهد.

گفتنی است که چربی‌های امگا۳ و امگا۶ از ضروری‌ترین مواد موردنیاز بدن به شمار می‌روند که با تولید سلول از مغز و سیستم عصبی حفاظت می‌کند.

امگا۳ را می‌توان از گیاهان، ماهی قزل‌آلای وحشی به دست آورد.

باید گفت که ماهی‌های چرب حاوی اسید‌های EPA و DHA هستند که برای بدن بسیار مهم بوده و سلامت افراد را تضمین می‌کند. بخش زیادی از این اسید‌ها در روغن دانه کتان، گردو موجود است.

حال مصرف این اسید‌ها چقدر باید باشد؟
اگر در سلامت کامل به سر می‌برید توصیه می‌شود وعده ماهی خود را به ۲ تا ۳ بار در هفته برسانید (۶ اونس معادل ۱۸۰ گرم) همچنین خوردن ماهی به مقدار کافی پروتئین، سلینوم و ویتامین D بدن شما را تامین می‌کند. اما اگر از بیماری‌های مزمن رنج می‌برید ممکن است که در کنار مصرف ماهی به برخی مکمل‌ها نیز احتیاج داشته باشید.

لذا توصیه می‌شود که روزانه ۱ گرم روغن ماهی با کیفیت بالا را در کنار مصرف ۲ تا ۳ بار ماهی در طول هفته داشته باشید. مصرف این مقدار از مواد‌غذایی این اطمینان را به شما می‌دهد که به میزان یک روز درمانی DHA برای شما فراهم گردد.

در آخر باید افزود که اگر تمایل دارید از خطرات ناشی از سرطان ها به خصوص سرطان سینه در امان بمانید لازم است مصرف امگا۶ را به حداقل رسانده و مصرف ماهی‌های چرب را ۲ تا ۲ بار در وعده‌های غذایی خود بگنجانید. همچنین از کیفیت مکمل‌های روغن ماهی مطمئن گردید.