"دیوار مهربانی ایران" موضوعی جذاب برای مطبوعات دنیا + تصاویر
"دیوار مهربانی" ، ایده ای برای کمک به نیازمندان در ایران، تبدیل به موضوع مورد بحث سایت های خبری انگلیسی زبان شد. سایتهایی نظیر Lonely Planet و France24 خبری را درباره این رفتار مردمی مردم ایران اختصاص داده اند و تصاویری در این ارتباط منتشر کردند تا بار دیگر مهربانی مردم ایران زبانزد خاص و عام شود.
به گزارش لست سکند سایت معروف Lonely Planet در این باره نوشته است :
"دیوار مهربانی" روشی نوین و ملموس در ایران برای کمک به نیازمندان است. با وارد شدن به فصل سرد زمستان ایرانی ها دست به دست هم دادند تا با ارائه لباس های گرم، نیازمندان را برای فصل سرد آماده و کمک کنند.
اولین دیوار مهربانی در شهر مشهد پدیدار شد، فردی تعدادی آویز به دیوار وصل کرد و در کنار آنها نوشت : نیاز نداری بذار ، نیاز داری بردار. این شعار سریعا در شبکه های اجتماعی پخش شد و بسیاری از ایرانی ها در سراسر کشور از این ایده استقبال کردند.
سایت خبری فرانس 24 نیز در این باره نوشته است :
این دیوارها فاصله را برداشتهاند:«نیازنداری بذار، نیاز داری بردار»
ایده ساده است، مردم دیواری را در یکی از خیابانهای شهر خود انتخاب میکنند. گاهی حتی برای اینکه کدام خیابان و کدام محله انتخاب شود در شبکههای اجتماعی بحث و گفتگو هم میکنند. سپس چند گیره و جا لباسی و جاکفشی آنجا میگذارند. دیوار را رنگ و رخی میدهند و شعارشان را نیز آنجا نمایان میکنند.
مردم میآیند و لباسهایی که لازم ندارند و یا حتی لباسهای نو را آنجا میگذارند تا خیابانخوابها و یا افراد نیازمند دیگر بتوانند آنها را بردارند و از آنها استفاده کنند.
این سایت خبری در ادامه به فعالیت های انسان دوستانه در ایران اشاره کرده است :
فعالیتهای انسان دوستانه در ایران از سنتهایی است که ریشه در فرهنگ این کشور دارد، اما نسل جوان ایران با استفاده از شبکههای اجتماعی جنبههای جدیدی به این فرهنگ داده است.
اینگونه است که هر ساله در آستانه فصل سرما و یا سال نو ایدههای جدید و جالبی با فلسفه "کمک به دیگران"به ناگهان مد میشوند. چند سال پیش کار کردن در کنار کودکان کار و خیابان، سال گذشته کمپین خرید کاپشن برای کودکان نیازمند و ...
بر اساس آمارهای رسمی در تهران بیش از ۱۵ هزار خیابان خواب مرد و حدود ۱۵۰۰ خیابان خواب زن وجود دارند. با اینکه آمار رسمیای از جمعیت خیابان خوابها در ایران وجود ندارد اما بر اساس آمار بانک جهانی در سال ۲۰۱۰ حدود ۱٫۴۵ درصد جمعیت ایران زیر خط فقر زندگی میکنند.- خط فقر درآمدی معادل ۱٫۲۵ دلار در روز در نظر گرفته شده است